نوشته شده توسط : مرداد

دستور طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان با طعمی فوق العاده خوشمزه

رولت مرغ و بادمجان مخصوص

در این مطلب آموزش تهیه رولت مرغ و بادمجان را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید

مواد لازم رولت مرغ و بادمجان

بادمجان :•: 4 عدد

گوجه فرنگی :•: 3 عدد

ران مرغ :•: 3 عدد

سیر :•: 2 حبه

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپ خوری

فلفل سبز :•: 6 عدد

نمک و فلفل :•: به اندازه کافی

آب :•: به اندازه کافی

روغن :•: به اندازه کافی

رولت جگر , طرز تهیه رولت جگر , پخت غذای رولت جگر

رولت مرغ و بادمجان مخصوص

طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم در ابتدای کار بادمجان‌ها را پوست می کنیم و به صورت طولی برش می زنیم

سپس در روغن به طور کامل سرخ می کنیم

ران مرغ بدون استخوان را بصورت قورمه تکه‌ تکه می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم سیر ها را کاملا خرد می کنیم و بهمراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل به مرغ ها اضافه می کنیم و کمی آب اضافه می کنیم تا مرغ ها مغز پخت شود

سپس بین هر بادمجان‌ یک تکه گوشت مرغ قرار می دهیم و آنرا رول می کنیم و روی رول را یک تکه گوجه فرنگی و یک عدد فلفل سبز قرار می دهیم و با خلال دندان از به هم ریختن فرم رولت جلوگیری می کنیم

سپس از سس گوجه هم روی رولت ها می ریزیم و در فر با  180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گوجه و فلفل سبز کبابی شوند

نکته 1 : گوجه و فلفل سبز را می توانید روی گاز کبابی کنید و روی رولت قرار دهید نکته 2 : برای طمع بهتر ، سس باقیمانده را در ظرفی که می خواهید رولت را بچینید بریزید نکته 3 : بجای گوجه و فلفل سبز روی رولت ها می توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید

رولت بادمجان,طرز تهیه رولت بادمجان,دستور پخت رولت بادمجان,رولت بادمجان با گوشت و مرغ

دستور طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان با طعمی فوق العاده خوشمزه

 





:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 17 بهمن 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی